Energioptimér din bolig med nye vinduer og døre

Er du interesseret i at spare penge på varmeregningen, og ønsker du samtidig en større komfort i hjemmet? Så er det værd at tjekke, om det måske er ved at være tid til at få skiftet vinduer og døre i din bolig. Læs med her og få råd til, hvordan du kommer i gang med projektet.

En bolig med nye vinduer og døre er lettere at sælge

Der er flere gode årsager til at investere i nye vinduer og døre i sin bolig. Dels bidrager det som nævnt til en lavere varmeregning, og samtidig gør det huset langt mere attraktivt for mulige købere. Danskerne er nemlig i stigende grad fokuserede på isoleringsstandarder og energimærker, når de er på boligjagt.

Et utæt vindue, eller en dør hvorfra der siver kulde ind, bidrager negativt til din boligs energimærke. Så overvej på det kraftigste at få dem udskiftet. Det er relativt let, og det behøver ikke at være synderligt dyrt.

Bestil let dit nye vindue og din nye dør

Det er relativt let at bestille et nyt vindue, såvel som en ny dør online. I udgangspunktet skal man blot tage nogle billeder af ens nuværende vinduer og døre, samt tage nogle mål, og så indhente tilbud online. Efterfølgende får man en håndværker ud for at udføre den præcise opmåling, og så bestilles de nye vinduer og døre hjem til dig. Sidste del af processen er at få installeret vinduerne og dørene. Det kan ofte gøres langt hurtigere end de fleste regner med. Typisk kan det ordnes på en enkelt dag.

Husk at energioptimeringer kan trækkes fra i skat

Som en økonomisk gulerod bør det også nævnes, at grønne energioptimeringer kan trækkes fra i skat. Så benyt dig naturligvis også gerne af dette. Som konsekvens heraf kan du muligvis få ordnet endnu mere på din bolig, eller få skiftet alle dine vinduer på én gang. Så det er bare om at komme i gang.