Vinduer og døre

  • Hvordan monteres forsatsvinduerne?

Forsatsrammerne monteres, så hverken søm eller skruehuller er synlige. I ejendomme af høj fredningsgrad overfladebehandles de eksisterende vinduesrammer på anlægsfladen, og rammen kan pålimes. Herefter påhægtes vinduesfag, og der afsluttes indvendigt med hvid fuge eller smalle hvidmalede lister mod lysningen.

Monteres vores forsatsvinduer foran ældre originale vinduer, bibeholdes bygningens æstetik indvendigt såvel som udvendigt. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på telefon 3322 1860 eller benytte vores kontaktformular, her.

  • Kan jeg få vinduer med frosted glas?

Ja. Frbvinduet monterer gerne frosted glas, der er matteret ved hjælp af syrer. Frosted glas har mange muligheder, da det både kan bruges til afskærmning i for eksempel badeværlsesvinduer og til at skabe et flot og dekorativt vindue.

  • Kan man selv udskifte sine vinduer?

Ja, det er muligt selv at udskifte sine vinduer. Det er imidlertid yderst vigtigt, at udskiftningen bliver foretaget helt korrekt. Selv den mindste fejl i opmålingen kan betyde, at vinduerne ikke passer i hullet eller at der ikke er nok luft omkring til fuge.

Frbvinduet kan stå for udskiftning af vinduer.

Vi anbefaler derfor, at man konsulterer professionelle håndværkere, før man selv kaster sig ud i udskiftningen. Hvis du selv ønsker at udføre montering af vinduer, kan du følge vores vejledninger, der viser hvordan man bedst muligt udskifter sine vinduer korrekt.

Læs her vejledning til opmåling og vejledning til montering.

Få kontant tilskud til dine nye vinduer

  • Få en gratis energiberegning.
  • Kontant tilskud efter opgaven er afsluttet.
  • Få fastlagt den årlige teoretiske besparelse på varmeregningen ved udskiftning til nye vinduer.

Beregningen kræver blot et tilbud på nye elementer fra FRBvinduet, som skal danne grundlaget for energiberegningen.